Jan 1, 2021, 9:54 AM  

Беше... 

  Poetry » Love
506 0 0

Лутах се, видях...
Гледах - не разбрах...
Мислих, до отговор не стигнах...
Чувствах, но не усетих...
Боля... но не страдах...
Реших, но не посмях...
Престраших се, но пак не посмях ...
Бях наблизо, но толкова далеч...
Бе приятно, но толкова болеше...
Измислих, но не се реших...
Страдах, но не проговорих...
Думите останаха...
Чувствата останаха...
Надеждата умря...

© Стефан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??