May 13, 2011, 8:35 PM

Без да ме обичаш 

  Poetry » Love
660 0 1

Събличай ме, събличай...

Всичко в мен развличай.

С парещи ръце докосвай,

с нежни устни омагьосвай.

Не спирай, докосни ме

и продължавай да нашепваш мойто име. 

Но моля те, не ме обичай,

в любов не ми се вричай.

Само ме докосвай страстно

и ме целувай властно.

© Иви All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??