Aug 30, 2023, 1:18 AM

Без да си дам сметка… 

  Poetry » Love, Free verse
407 4 4


Без да си дам сметка…


Бог е в погледа ти, когато ме погледнеш,
в сърцето ти живеят благородство и благодат.
Думата любов, изпълнена е със смисъл вече,
сърцето ми, чува зова на твоето сърце.
И така без да са ни нужни думи, казваме си всичко,
сърцата ни в едно, в галоп препускат заедно .
И всеки цвят от света, по-ярък изгрява,
а слънцето благославя песента на птиците.
Любовта в очите ти, възкръсва всичко в мен,
любовта в душата ти, осветява пътят ми.
Любовта, която ме учи да вървя напред,
любовта, която ме кара да се боря всеки миг.
И така както дъжда, отбелязва се в цветята,
така както водопадите вливат се в извора.
И така както морето, отдава се на пясъка,
Без да си дам сметка, тялом и духом-слях се с теб.
Без да си дам сметка, притурих се в теб…

Без да си дам сметка, приюти се в мен…

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??