Точно в пет, ще те чакам, без десет.
Двайсет рози, ще нося, без десет.
Сто неща, ще ти кажа, без десет.
Ти дари ми целувки, по десет.
Сто усмивки ми дай и по десет
ме обсипвай с тях в пет без десет.
С' сто целувки по десет
ме срещни там в без десет.
Километри води ме, без десет.
Прегърни ме, прегърни ме по десет!
Та какво е животът без десет
разцъфтели надежди по десет.
© Хари Спасов All rights reserved.