Aug 25, 2017, 9:30 AM

Без дилема 

  Poetry » Phylosophy
242 0 3

Но като гледам във живота

И как въпросите ечат,

разбрах, че ми е даден вота

от мене думи да звучат.

 

Студувал, зъзнал под небето

И врял-кипял, като в котел,

разбрах, че всъщност битието

е сякаш скитник във хотел.

 

Така можах да проумея.

И философът в мен разбра:

за нещо трябва да живея,

но и за нещо да умра...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??