Nov 20, 2012, 10:19 AM

Без душа 

  Poetry » Love
695 0 2

Ти казваш "Аз тръгвам",
аз казвам "Недей".
Да останем със него,
той не е злодей!
Макар уморена
от много лъжи,
не бъди ти сломена
и хайде, поспри!
Не го ли обичаш?
Какво те рани?

Прости му и моля те,
до мен остани.
Нали си родена
с мен да вървиш 
и моите болки
с мен да делиш?
Ти казваш "Не мога"
и тръгваш сега,
а аз съм с него,
но нямам душа.

© Деница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??