Jun 25, 2017, 8:50 AM

Без лице 

  Poetry » White poetry, Other
972 1 3

Човекът без лице
продаваше наетите си маски,
не беше характерен,
не искаше бакшиш.
Човекът без лице
се връщаше пиян,
осъден е самотник,
отвсякъде нещастник.
Човекът без лице
оставаше без глас
и без крака
в работната умора,
но искаше да не е сам.
Човекът без лице
живееше и без крила,
със скромни залци
той си прави пир,
но пак и пак, отново няма мир.

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??