Без любов не мога
Не те обичам вече, съжалявам…
Уби ми моята мечта-любов!
Без тебе бавно продължавам…
Така го искаш, без любов!
Отивам си, прости ми…
Уморих се, просейки любов!
Ядосан ще си, знам, мрази ме!
Страстта живее само от любов!
Бъди си сам и безлюбовен,
щастлив в отчайващата самота.
Внезапно някак знак съдбовен,
показа ми мечтата-любовта!
Отивам там, където вярвам,
ценена и обичана ще съм…
И болката от липсата на обич
ще заменя с любовен звън!
© Манипулирам All rights reserved.