Sep 10, 2021, 12:13 PM

Без обещания 

  Poetry
241 0 2

Без обещания обичай,
не искам да чувам, че до края ще си мой!
Без обещания залъгвай,
с прегръдка топла в мразовития ден! 

 

Без обещания целувай,
челото ми, когато казваш чао!
Без обещания дарявай,
дните ми с усмивка бяла!

 

Без обещания обичай,
да знам, че вечността е наша!
Без обещания си тръгвай,
после да не боли след края! 

 

© Еленка Гишина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??