Feb 1, 2009, 11:16 PM

Без... Различно 

  Poetry » Love
512 0 4
Безразлично 
поглеждам.
 Обиди трагични - 
обречени
падат...

Безразлично
отвеждам
 думи нелогични - 
неизречени - 
в ада...

Безразлично
подреждам
 мисли нетипични 
и отречени,
за да...

Те обичам - 
... Различно...




© Агапея Полис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??