Nov 11, 2008, 9:00 PM

Без страх от тъмнината 

  Poetry » Love
593 0 2

Нямам факли. Изгоряха.
Пред нас е само тъмнина,
сред пуста, среднощна уплаха.
Но аз уплашена не стоя.

Напред във черното се взирам,
готова крачка да направя,
без страх от мостове сринати
и пропасти, в самота удавени.

Напред ме влече и тичам в тъмнината,
не искам да чакам розова зора.
Потичай с мен лудешки, на сляпо,
и може в любов да се сблъскат мойта с твоята душа.

11.11.2008г.
гр. Пловдив

 

 На всички, които не ги е страх да се влюбват и обичат.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??