Mar 12, 2014, 12:45 AM

Без теб 

  Poetry » Love
771 0 3

И без теб ще виждам красотата  на деня, 

ще чувам птиците в дърветата да пеят,
но няма да е същото, щом в мен не е останала душа...
И сам на себе си, насила трябва да се смея...
 
До тук бях с живота и със любовта...
И без това, добро не съм видял от нея.
Но пък доброволно няма да легна в ръцете на смъртта!
И ще се боря, някак да те преживея...
 
Не казвам "Сбогом!", защото не е имало начало...
За това, предполагам, че сме безсилни да поставим край...
И макар че думите ми може да звучат прощално,
никога не бих обърнал гръб към тебе, знай!

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??