Jan 15, 2011, 8:02 PM

Без теб 

  Poetry » Love
401 0 0

Без теб съм като сляпа,

без теб всичко е безлично,

без теб сама съм,

без теб - сама със самотата.

© Гери Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??