May 8, 2013, 7:49 PM  

Без теб 

  Poetry
632 0 2

                          БЕЗ ТЕБ

 

Исках да съм с теб.

Мечтах за теб!

Копнях за теб!

Живях за теб,

а бях без теб!

 

Търсих те в мази...

Преминах планини...

Бродих из страни...

Поих напукани земи...

Газих из блата...

Целувах пролетта...

Пегръщах есента...

Плаках със дъжда...

Плувах сред жита...

Руших издигнати стени...

Градих съборени следи...

Пресуших реки сълзи...

 

Исках да съм с теб.

Живях за теб!

Копнях за теб!

Посивях без теб

и бях без теб!

© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Кети!
    Радвам се, че ти харесват.
  • Много самобитен автор си, аплодирам те тук и в другите ти творби, които сега ще изчета!
Random works
: ??:??