Jan 16, 2007, 11:13 PM

Без теб 

  Poetry
893 0 1

Обаждаш ми се!
О, как щастлива съм да чуя твоя глас.
Боли без теб, нощите ми са пусти и студени.
Няма ги миговете, пълни с любов и нежност.
Липсват и тъй топлите прегръдки.
Но един ден ще се завърнеш и ще потърсиш своето момиче,
но то може да е вече с друг!
А ти ще си поредния боклук!!!

© Меглена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??