Feb 12, 2007, 4:41 PM

Без теб  

  Poetry
1108 0 3

За теб да спра да мисля не умея,
без теб не мога да живея.
Без теб за всичко ще милея
и в нищо няма да успея


Без теб е тъжна моята душа,
без тебе всичко е лъжа.
Без теб разбива се всяка мечта,
без теб животът е мрак и тъга.


Да бъда с теб - дори не мога да мечтая,
без теб сякаш сърцето е спряло.
Без тебе плача, без теб ридая,
искам да прегръщам тяло вместо одеало.

Искам да те виждам не само насън,
искам отново с теб щастлива да съм.
Искам да ти липсвам така, както ти на мен.
Искам те пак в моя плен!

Искам да те имам,
дните си да не проклинам,
искам при тебе да се върна,
да те целуна и прегърна!

© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Искам да те имам,
    дните си да не проклинам,
    искам при тебе да се върна,
    да те целуна и прегърна!

    Еххх, и аз искам това Хареса ми
  • Изразявай чувствата си. Всички сме били на 13 и сме писали така. Учи се от по- добрите и ще станеш също добър поет.
  • Супер е, Мимче!!! Браво! Много е истинско!!!
Random works
: ??:??