Aug 17, 2007, 12:03 AM

Без теб 

  Poetry
633 0 3
Без теб я няма радостта, без теб е празна моята душа.
Не зная още как се стигна до това - без теб да съм сега,
навремето не бих и предположила, че може да бъде някога така...
Сърцето ми избяга заедно с теб и сега съм по-студена и от лед.
Не чувствам вече болката...
 и не мога да вкуся и частица радост - без теб.
Една е моята мечта сега.
Върни ми ти сърцето и заедно с него любовта!

© Мария Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??