Dec 28, 2007, 8:34 AM

Без теб 

  Poetry » Love
3885 0 2

Без теб животът ми няма смисъл...

Без теб сълзите не спират...

Без теб нямаше да имам мечти...

Без теб немога да живея...

Без теб всичко умира...

Без теб нямаше да се справя...

Без теб, мило, никога няма да те оставя!...

Помня всичките красиви моменти заедно,

знам, обичам те и ще те обичам безкрайно.

В очите ти красиви виждам хиляди неща,

за мен ти си една сбъдната мечта!

Всяка вечер споненът ме разкъсва,

когато си с мен времето се връща,

студено е, когато до мен те няма,

това чувство никога не отминава!

За мен ти си всичко на този свят,

успя да ме избавиш от този ад,

последната сълза се стича по лицето,

преди те чувствах толкова далеко!

Сърцето ми до край е твое,

дори и след смъртта,

за теб бих отишла на края на света,

мислите за теб не ме оставят да заспя,

обичам те безкрайно и за тебе ще умра...

Обичам те, ти осмисляш живота ми,

най-прекрасното нещо за мен си ти!

Единствено с теб съм толкова щастлива,

всеки миг с теб е толкова красив!

Без теб няма смисъл да живея,

за целувките ти всяка вечер копнея,

гледам звездите, напомнят ми за теб.

Те са далече, но ти си близо до мен!

Когато сълзите бликнат от очите ми,

единствено ти успя да сбъднеш мечтите ми,

усмивката ти е светъл лъч в тъмнината,

трудно ми беше да превъзмогна самотата!

Винаги си бил до мен, искам да съм с теб

до последния ми ден! Виждам лицето ти,

когато затворя очи, единствено ти успя

да се докоснеш до сърцето ми...

Винаги се бориш за мен без да се отказваш,

знам, че ме обичаш и ми вярваш...

Нуждая се от теб, за да живея,

нека сърцата ни в едно да се слеят!

Любовта ни, знам, няма да угасне,

пламъкът в сърцата ни няма да загасне!

В тъмното небе като звезда си ти,

един е споменът, от който боли!...

Никой друг няма да те замени,

в сърцето ми ще бъдеш завинаги ти!

Най-щастливият ден е, когато те видях,

не искам да те губя, от това ме е страх!...     
                                                             

                           Край

© Ангелина Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ез теб животът ми няма смисъл...

    Без теб сълзите не спират...

    Без теб нямаше да имам мечти...

    Без теб немога да живея...

    Без теб всичко умира...

    Без теб нямаше да се справя...

    Без теб, мило, никога няма да те оставя!..



    Моля, и аз търся тази песен, ако някой знае от къде да я намеря, ще съм Ви, много благодарна.
  • Без теб животът ми няма смисъл...

    Без теб сълзите не спират...

    Без теб нямаше да имам мечти...

    Без теб немога да живея...

    Без теб всичко умира...

    Без теб нямаше да се справя...

    Без теб, мило, никога няма да те оставя!...


    искам да те питам това от коя песен е? Песента ми е любима. но заглавието и беше само без теб и не мога да я намеря сега. Ако я има6 или ми кажеш на кой рап певец е ще съм ти благодарна
Random works
: ??:??