Jan 18, 2019, 4:07 AM

Без теб не мога 

  Poetry » Love
485 0 0

Без теб не мога,

действаш ми като дрога,

ти надежда ми даде, 

ти беше човека, който не ме предаде! 

Без теб не мога

и знам, че голям е залога,

затова и продължавам да се боря,

защото знам, че за твоето сърце ще се преборя! 
 

Без теб не мога,

затвореното ти сърце ще отворя,

един ден ще разбереш, че съм до теб,

защото покрай теб чувствам, че всичко е наред.

 

Без теб не мога, 

разбрах го веднага след диалога,

защото сърцето ми го разбра,

защото тебе избра!

Без теб не мога,

като цветето без водата,

без теб не мога,

като хората без земята!
 

Без теб не мога, а и не искам,

защото с теб света в ръцете ми стискам,

защото ми даваш това, от което се нуждая, 

благодаря ти, исках само това да си призная! 

 

Е.П.

© Емил Павлов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??