Jan 21, 2022, 7:48 AM

Без твоя обич... 

  Poetry » Love
713 2 2

Полето беше празно. И без дух.
Отдавна свърши тази наша клетва.
В цветя ще те обсипва вече друг,
а аз ще се превърна в клет несретник.
Тогава пак ще гасна в своя плач
и бавно ще умра без твоя обич.
Когато той ти стане зъл палач,
а твоето сърце затвори в скоби.

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??