Apr 17, 2009, 5:03 PM

Без Воля 

  Poetry » Other
612 0 2

Къде го виждаш новия ден..

Как искаш от мен напред да вървя?

Нима не виждаш страха, на който съм в плен...

нямам сили и воля да повдигна глава...

 

Къде напред да продължа?!

... мрачен и прашен е този път...

и като умираща птица кръжа,

грачейки със сетен дъх...

 

Не искам напред да вървя!

Не искам воля да търся във мъртво сърце...

И в душата си да откривам, че пак съм сама...

Не искам сърцето живот от чужди мечти да краде!

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ХАРЕСВА МИ,НЕ СЪМ ПОЕТ.МЛАДА СИ КЪДЕ ТАКА БЕЗ ВОЛЯ?ВДИГНИ ГЛАВА И ПОГЛЕДНИ КЪМ СЛЪНЦЕТО ЩЕ ТИ ВЛЕЕ СИЛИ И НАДЕЖДА.
  • И?
    Не знам, дооправи го този стих, изчисти му ритмическите неточности и може да се получи.
Random works
: ??:??