Dec 12, 2023, 10:58 AM

Без въпроси 

  Poetry » Love
241 6 11

 

Запознай се - някой те обича.
Лековерно, топло като куче.
Без преструвки. Сякаш си различен.
И топи ината ти неслучен.

 

Не задава купища въпроси.
От очите близва ти сълзата.
Предусеща колко и защо си,
зърне ли усмивката позната.

 

Някой те закриля безвъзмездно.
Не очаква жестове насреща.
Обич се нарича тази бездна.
Имал - дал дихание горещо.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??