Sep 18, 2010, 4:59 PM

Без звук 

  Poetry » Other
606 0 8

 

 

сълзица нежност

 

отронва стон печален

 

дали е жива

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??