Dec 30, 2008, 2:25 PM

Безцелно 

  Poetry » Other
510 0 7
Боже мой, как безцелно изтлявам,
като мумия в каменен гроб,
нито нещо съществено давам,
нито нещо след мене остава,
просто дъвча си порцийка зоб,
просто после спокойно отделям
преработена доза храна,
чакам събота, чакам неделя,
ще дочакам така и опело...
тишина... тъмнина...

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??