Подлецът разкаяние не знае,
не е способен с чест да победи.
Ръцете кърши и на глас ридае
и никога не може да прости.
Сам се гордее с хитрост и заблуда,
заплита подлост в нелогичен транс.
Приписва си от другите заслуга
и то със виртуозен реверанс.
Подлецът се прокрадва и се впива
като пиявица във сочна плът.
И въпреки, че с пошлост все залива,
натрапва, че е истински и скъп.
© Наташа Басарова All rights reserved.
Приеми и моите поздравления!