Jul 7, 2017, 5:57 PM

Безчовечност 

  Poetry » Other
650 0 0

Ох, тази  безчовечност – отново и отново, до кога?

Защо ли са измислени парите?

И могат ли щастливи да направят хората?

Не могат!

Нещастни стават.

Алчни, злобни, зли.

Хартийките със своите безумни знаци.

Водни, безподобни, странни.

Улавят ли душевните вибрации?

Едва ли!

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??