Jun 18, 2006, 1:47 AM

Безчувствена 

  Poetry
785 0 0
Стъпва болката в света ми безчувствен.
И тъй студена е кръвта ми пролята
в името на подвиг - лъжлив и изкуствен,
в името на идея - утопична и прокълната.


Не виждаш в очите ми искрите
на вярата и надеждата лъчиста -
все още неопетнени от лъжите,
скрити зад истина кристално чиста.


Очите ми от болката са пресушени,
душата ми - спътник на подлостта,
мечтите - жалки блянове закърнели -
умират, вярвайки сляпо в любовта.

© Пепп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??