Mar 1, 2008, 7:10 PM

Безчувствено 

  Poetry » Love
795 1 2
Поглеждаш ме и какво си мислиш, зная.

Нараних те, ако искаш ме мрази!

Исках с теб отново любовта  да опозная.

Не успях, но защо очакваш и мен да ме боли?

 

Научих, че на земята няма нищо вечно.

Заради такива като тебе аз се промених.

Всяко топло чувство ми е чуждо и далечно.

Постепенно, ден след  ден се преоткрих.

 

Не те обичам, исках и опитах, но не мога.

Зарязах те и затова съм лошата и грешна.

Не ме кори, аз  вече лесно казвам сбогом!

Не ми пука, че в очите ти съм смешна.

© Папи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??