Сутрин. Рано. Шест часа.
Душ. Кафе. И две цигари.
Деца. Съпруга. Лек скандал.
Спирка. Автобус. Седалки стари.
Билет. Контрола. Пак скандал.
Циганче във дрипи. Без билет.
Болка от настъпване. Съдран сандал.
Поредно закъснение. И без късмет.
Началник. Гъз, шкембе и пот.
Поредния скандал. От мен- мълчание.
Работник или елробот.
С програми, с грешки, без терзание.
Вечер. Късно. Шест часа.
Умора- толкова голяма.
Чаша водка. Със вода.
Банално. Няма драма.
© Ник Желев All rights reserved.