Тихо, нощ...
Вечност, зима…
Смях, сълзи...
И чаша вино...
Скреж, стъкла...
И бяло, чисто...
Вик, лъжа,
а после – нищо...
Воля, гняв
и писък странен,
гарван сред поле...
Пукот, рана...
Ден, небе...
И живот
на чисто!!!
© Жара Пенева All rights reserved.