Jul 13, 2011, 11:17 PM

Безглаголно 

  Poetry » Love
545 0 0



Взаимни чувства,
радост и вълнение...
Горещи устни,
страст и нетърпение...

Сърца единни,
заедно в прегръдка...
Любов взаимна,
парещи милувки...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??