Jun 25, 2023, 12:29 PM

Безкондомно 

  Poetry » Parody
314 1 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.



Защо пък не и аз да се изпъча
със образ лъснат с свинска мас?
За жените съм магнит, кат за козите, пърчът,
дори привличам и по некуй... папуаз...

Е, техните мераци (не)лирични
остават си (не)сбъднати, разбираш -
Не моа се пак да огреа сички,
(това достойно е да го анализираш...).

Но инак съвършенството е с дом
намерен във лицето ми отвред!
Душевно гол (дори и без кондом)
изливам истини тук с всеки ред!...

Дет мина цъфва даже и кирпичът,
в дъха ми плуват прилепи-вампири,
със името ми храмове наричат
и жаби пеят, като нежни лири...

Небето ръси секъш със вода светена
по дирите ми бури и торнада,
и коленичи целата Вселена,
когито... вдъхновението вада...

Не съм ли споменал? (Ебаси скромността...)
Пуйет съм също, геният сред вас!
И тук завършвам сос поклон без суета
(че свърши и... бурканчето със мас...)

11.06.2023.

 

От поредицата ми "Пуйезия, пуйети и пуйетеси".

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??