Aug 27, 2014, 9:49 PM

Безкрайност 

  Poetry » Other
363 0 1
Прегръщам те с цялата любов и нежност
и усещането ми за плът изчезва.
Границите са преодолени. 
Аз и ти и ти сме три, но сърцата ни в едно тупти.
Магията на цветето с издънка е разкрита, саксията вече е извън лимита. Памучна безтегловност и нереално съвършенство.
Готова да отлитам.
Във вселената с Вас във вечността ще скитам.

© Бийсти All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ефирните ти стихове ме понесоха със себе си...Във Вечността.
Random works
: ??:??