Aug 3, 2016, 10:05 AM

Безличен 

  Poetry
514 0 0

Виждам те, 
но не те разпознавам, 
защото си безличен.

 

Защо минаваш по чуждите пътеки?

Знам, че корените са корави,

но посегни с ножа и ги разкъсай.


Бягай, бягай без път и посока,

но не ходи по чужди пътеки.

Тръгни сляпо нанякъде.

Открий се,открий себе си,

открий се, открий себе си...
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??