Mar 3, 2020, 7:45 AM

Безмълвен разговор 

  Poetry
326 0 0

„Как да ти кажа,
че мене остави и
в мрак ме удави?“

 

„Как да ми кажеш,
че мене забрави и
скръб ми достави?“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??