Nov 23, 2008, 5:39 PM

Безмълвно 

  Poetry
668 0 1

Знаеш ли какво е душата ти да плаче,
знаеш ли какво е да живееш,

а всъщност бавно да умираш?!
Знаеш ли какво чувства невръстното дете
в ъгъла или зад вратата,
след скандал и пак скандал?!
Е, аз мога да ти кажа,

но предпочитам да мълча.
С думи трудно се рисува

остатъкът от детската душа.
И страшна става пак човешката съдба .
И сили нямам да говоря,

затова ще стискам зъби

и безмълвно ще стоя!

© Елена Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??