Jun 5, 2011, 6:21 PM

Безмълвно 

  Poetry » Love
602 0 3

Рисувам сценарии дръзки
в мислите, скрити от теб.
Копнея за твоите устни,
влудяващо парещи ме.

Преплитаме жадно езици.
Дъхът ми накъсан трепти.
Разтапяш ме с пръсти умели.
Пулсът ми ще се взриви.

Бъди напорист и нахален!
Обсипвай ме цялата с жар!
Кибрит съм - ще се запаля.
И цяла ще лумна в пожар.

Докосвай ме както поискаш!
Забравих задръжки и срам.
Мръсница съм. Ако ти стиска,
хвърли се в моя вулкан!

Рисувам сценарии дръзки
в мислите, скрити от теб.
Не знаеш. Мълча. Забранен си.
Безмълвно крещя: "Искам те!"

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??