Jun 20, 2017, 11:12 PM

Безнадеждност 

  Poetry » Free verse
431 0 0

Твоят свят е празен,
без мечти.
Духът ти го няма,
имаш усет единствено за пари, храна и плът.

 

Няма прогрес в теб 
и тялото ти, както и душата ти
ще се разлагат.
Завинаги.

 

Поглеждам в теб,
но виждам единствено безнадеждност.
Вече си сляп(а) за всичко истинско.

 

Косата ти е все така тъмна 
като душата ти,
освен полусветлия ти кичур.
Вече си я приел(а),
приел(а) си безнадеждността.
Завинаги...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??