Jun 8, 2008, 10:05 AM

Безобична съм... 

  Poetry
799 0 17

Безобична съм.

В очите ми - суха слама.

Копнежът ми - нива без синор...

Със птичите ята

хабер изпращам на орача...

© Маргарита Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??