Jul 8, 2008, 11:30 AM

Безпаметно 

  Poetry
725 0 22


Не се спасих от изкушението
на плътта
и на очите -
толкова нежност ми дадоха.
Съди ме, Господи.
Обичам.
Все така безпаметно.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??