Mar 1, 2008, 6:41 PM

Безпогрешна 

  Poetry » Love
965 0 1
Ще дойде ден,
в който ще се махнеш от съзнанието ми и от мен.
Лице в лице, сякаш не си била в моето сърце.
Скъпа, откъде мога да съм сигурен,
че ти си подходящата за мен?
Ще бъдеш ли Безпогрешната?

© Георги Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • на тоя свят ги има секакви така че все един човек на тая планета е безпогрешен.
Random works
: ??:??