May 3, 2009, 8:04 PM

Безразличен 

  Poetry » Love
570 1 1

Искам да те имам, но не мога,

нещо пречи, нещо ни дели.

Не е разликата във годините,

а това, че безразличен си към мене ти.


В мене не виждаш ти жената,

а приятелка добра.

Прегръща ме всяка нощ самотата,

сурова е тази съдба.


Понякога отричам, че те обичам,

но лъжа е това, разбери!

Противопоставям се на желанията и чувствата,

но единственият господар на сърцето ми си ти.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??