Feb 13, 2007, 9:20 PM

Безразлична 

  Poetry
697 0 2

Появи се ти в моя свят
и обърна всичко със един замах,
от седмица, месец дори,
но от вътре за теб ме гори.

Мина вече година,
но ти не си замина,
в сърцето ми остана
болка голяма.

Все още така силно те желая
да бъдеш до мен
всеки мой лош час или ден.

И силно се моля на глас
да изчезне болката в тоз час,
но безразлична си ти
към моите чуства и мечти.

Дано те забравя някой ден ,
иначе ще сам в мъка упоен!!!

© Магдалена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ми то тва е на брат мивсашност регистрацията е негова и аз една нощ съвсем случайно реших да си публикувам 3 стихчета
  • "и обърна всичко със един замах.."
    Много ми хареса!
Random works
: ??:??