Oct 6, 2010, 10:18 AM

Безследно изчезнала... 

  Poetry » Love
464 0 1

Понякога се молиш, понякога крещиш

от болката на самотата,

с глътка нежност ако можеш да заспиш.

 

С дантелена милувка насън си помечтай

за времето, когато розите откликваха, ухаейки,

а не пробождаха окървавени мъжките сърца.

 

Събуждаш се от ласка, с мирис на кафе.

Поглеждаш към зората, а там: "Не се чете... "

Бележчица до ваза, окъпана в цветя:

"Не се измъчвай, Скъпи - по-лесно е: обречени на самота! "

 

( вдъхновено от серийка на сериала "Безследно изчезнали" на 22.06.2006)

 

© Борислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??