May 19, 2007, 12:33 PM

Безсмислено 

  Poetry
1161 0 4

За какво се докосвахме

цяла вечност

под това краткотрайно небе?

За чия нереалност воювахме

със свойте демони

и с чуждите?

Пронизва ме това пробуждане.

А древното махало на часовника

разцепва стаята на две.

Безкомпромисно.

Неминуемо.

Протягам двете си ръце...

Но как да те заключа в тази стая,

щом всъщност ти отдавна си

навън?

© Елица Мавродинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??