Jun 3, 2023, 12:28 PM

Безсмъртна 

  Poetry » Phylosophy
238 0 0

Безсмъртна съм, щом сутрин виждам-

 

небето, слънцето, морето,

 

щом мога стихове да пиша,

 

разпънали на кръст сърцето ми...

 

 

 

Приятелю, когато си до мене

 

и заедно танцуваме живота,

 

то щастието не е самоцел,

 

а просто вярната посока.

 

 

 

Безсмъртна съм, когато съм летяща,

 

(чувствителна- подобно жрица)

 

с криле, които ти ми даваш,

 

и с моята душа на птица...

 

 

02.06.2023г.

© Сиси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??