Jan 14, 2017, 11:42 AM

Безсъние 

  Poetry » Love
359 0 0

Събуждам се във четири
и двадесет. 

 

'Часовника ли гледаш? Бързаш ли? За работа?'

 

Не бързам, драги, не...

 

...Надявам се.
На още час поне.
Надявам се
на споделено сутрешно кафе.
Надявам се...

 

Проклето да е времето!
Защо не спира да тече?

 

11.01.17, London

© AbyssDevourer All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??