Jul 12, 2016, 8:01 AM

Безсънна нощ... 

  Poetry » Love
1032 1 3

 

По средата на нощта

си мисля за теб,

в началото и в края,

мисля за устните ти,

за очите ти,

които ще целуна,

представям си погледите ти,

изпълнени с игривия пламък 

на лудостта,

любовните думи,

които все още не сме си казали

и в дела не сме ги превърнали...
Минават часовете

без никаква милост,

удари вече три часа,

но времето сякаш се е спряло,

защото ти постоянно си там...,  

да обикаляш съзнанието ми

без позволение,

да крадеш мислите и мечтите ми,

да засрамваш съвестта ми...,

оставяйки ме без изход и край,

без избор освен този

да мисля за теб,

да те чувствам,

да те прегърна,

а да не говорим,

че през деня всичко това става

много повече..., 

така че идвам при теб, любима...

 

© Николай All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??