Jul 17, 2007, 11:15 PM

БЕЗУМИЕ 

  Poetry
517 0 5
Не съм копняла друга обич, както
до болка, мили, твоята копнях
и в дланите си като нежни капки
събирах я в безумието-своя грях.

Плетях от нищото изваяни надежди.
(Странно е, но бях способна на това).
Силна бях, дори когато те поглеждах
и щастлива, познала в тебе любовта.

Не съм копняла друга обич, както
до болка, мили, твоята копнях
и в душата ми като самотен вятър
блуждаеш, мили, и пробуждаш страст.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??