Jul 21, 2023, 9:02 PM

Безусловно 

  Poetry » Love
179 0 0

Обичай ме без думи, обещания!

Обичай ме ранима и уверена!
Обичай ме и в тежки изпитания!
Обичай ме наивна, непремерена!

 

Обичай ме прекършена от бурите!
Обичай ме танцуваща на сцената!
Обичай ме, но не заради другите,
а заради живота на арената!

 

Обичай ме обречена на изгреви
или притихнала в света на сенките!
Обичай ме разкъсвана от пориви
или отпуснала глава от ласките!

 

Обичай ме и ураганно шеметна,
и тихо сгушена в албум от спомени!
Обичай ме и в лятна вечер прелестна,
и в ледени завивки непогалени!

© Наташа Басарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??